ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

03.04.2024 о 11:00:00

Онлайн-засідання

Контрольна функція Комітету

1. Про співробітництво України з державами Латинської Америки та Карибського басейну.

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

2. Про проект Постанови про звернення Верховної Ради України до держав світу, Організації Об'єднаних Націй, Парламентської асамблеї Ради Європи та інших міжнародних організацій та їх міжпарламентських асамблей про необхідність деколонізації росії та підтримку національно-визвольної боротьби поневолених народів (р. № 9671, Мережко Олександр Олександрович та ін.)

3. Про проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про сприяння та взаємний захист інвестицій (р. №  0238, КМУ).

4. Про проект Закону про вихід з Угоди про принципи справляння непрямих податків під час експорту та імпорту товарів (робіт, послуг) між державами — учасницями Співдружності Незалежних Держав (р. № 0239, КМУ).

5. Про проект Закону про вихід з Угоди про принципи формування спільного транспортного простору і взаємодії держав ― учасниць Співдружності Незалежних Держав у галузі транспортної політики (р. № 0248, КМУ).

Міжпарламентська співпраця

6. Про внесення змін до керівного складу депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Сербією.

7.  Про лист народних депутатів України І. Геращенко, М. Іонової, А. Шараськін щодо проведення виїзного засідання Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва до Запорізької області у  період  8-9 квітня 2024 року.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку